4/29/2010

fast,

Heee! eventjes een snel berichtje, want ik ga zo weg! Ik ga naar een vriendin & dan logeren, morgen met haar spulletjes verkopen & schminken. (: Vandaag had ik nog school.... zucht.. Maar nu lekker 2 weken vakantie! Jippie. Vanmiddag ook de baarmoederhalskanker-prik gehaald. De 2e, deze deed niet zo'n pijn! Nu nog 1tje. Gister in de stad 2 kettinkjes & 2 potjes nagellak gekocht! Mintgroen & pastel paars. i like them.. Doei ! xoxo Janine

2 opmerkingen:

  1. Veel plezier morgen. Die nagellakjes lijken me leuk :D.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ja, ik had hem gevonden op martkplaats; iemand verkocht er een paar, en ik had de laatste!
    maar, hij was tien euro (:
    ik zou gewoon rondkijken op marktplaats want ik denk niet dat je hem zo gauw zal vinden in sieradenwinkels

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!