4/21/2010

First Fashionable post!

Viva Fashion hoi, & welkom op viva fashion! ik ben janine =] & ik ben 12 jaar oud. Me likes are FASHION. Vandaar deze blog =]. Ik zal gelijk maar even beginnen met mijn dagje, Woensdag dus. vandaag was niet heel veel bijzonders ofzo XD. nu lekker aan het bloggen & vanavond naar dansen! Vanmiddag nog even oefenen voor de musical. Vrijdag moet ik auditie doen. Voor Mel & Nicky. Ik hoop dat het een beetje goed gaat! Klik hier voor meer over de musical. Morgen vrij!! Jaaaaaaa i love it. Omdat groep 8 nooit meegaat met schoolreisje. Dus ik ga met m'n moeder mee naar schilderles. &'s middags weet ik nog niet. ik denk lekker bloggen of naar de stad. Ciao! xxx Janine

2 opmerkingen:

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!