4/25/2010

hello baby,

hello. Pretty sunday! Nou jaa... ik denk dat het gaat regenen.. Hmm... niet echt handig met m'n laptopje in de tuin, haha! Picture hierboven zelf bewerkt. Niet zelf gemaakt! In de volgende post zal ik wel selfmade pictures erin zetten! But i like the colours of the picture. Oja one Question; VIVA FASHION IN ENGLISH? nou ja.. ik heb pas twee reactie's! xD Maar misschien wel. Wat vinden jullie? Of in engels en nederlands? Misschien handiger voor de basisbiggetjes (ookal ben ik dat zelf ook!) Maarrrr.. volgend jaar naar de brugklas! Gymnasium. Deze week hoor ik of ik toegelaten ben, ik denk het wel.. mijn cito score was 547, en mijn rapport was goed. Je moet minstens 542 hebben om er naar toe te gaan, dus dat komt wel goed! Jeej, bijna koninginnedag! Speciaal oranje nagellak gekocht! Wat gaan jullie doen op koninginnedag? xoxo janine.

1 opmerking:

  1. jij hebt ook een leuke blog!
    ik zou je blog alleen in het engels doen als je het echt goed kan, ik vraag nu welleens mensen om het te vertalen!
    Anders willen mensen het namelijk minder snel lezen
    xx

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!