4/24/2010

some new things.

Het werd tijd om er maar eens wat selfmade picture's op te zetten! Vandaag had ik zin om naar de stad te gaan & ging ik dus ook! Ik had een nieuwe bikini nodig & mijn missie begon :P. Eerst ging ik langs de V&D ('grabbelton' dus.) Daar vond ik superleuke & zomerse oorbellen voor maar 1 euro! Dat was echt chill! toen ging ik naar de h&m. Ik zag 2 leuke bikini's; een rode met roze geruite & een blauwige geruite. ik koos de blauwe! Toen ik weer terug wou gaan kwam ik mijn nicht tegen. of ik met haar naar de douglas wou gaan waar ik gratis nagellak op zou krijgen!? tuuuurlijk wil ik dat. Ik koos mint groenig. =) Hieronder de foto's ! xoxo Janine.

2 opmerkingen:

  1. Leuke dingen! En je hebt een leuke blog!
    En die uilenketting in je header, daar kan ik aan komen als je hem nog niet hebt en toch graag wilt! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh, die kleur nagellak is echt mooi.
    ♥,

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!