5/07/2010

i love this looks!

simpel, maar de kettingen fleuren het op! i really like it! & haar haar is ook leuk! oeeee! i love this look. zo'n vestje met zakjes erop... dat riempje erbij & dat vrolijke jurkje! ik moet gewoon een taille riempje hebben! and a cardigan ofcourse. ik heb er wel een paar, maar niet zo'n leuke! & dat haar! ik krijg er echt een zomers gevoel van! de schoenen staan er ook leuk bij!
xx janine,
ik ga xfactor kijken!

3 opmerkingen:

 1. Leukleuk! Ik ga jou ook volgen ;)
  Je hebt een mooie blog

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het boek is ect super, had al een beetje gelezen over wat er in je tas moet en hoe. Hoe je op elk paar hakken kan lopen op elke vloer :P. Echt leuk ;), aanrader dus.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die looks zijn echt heel mooi!
  Vooral ook die tweede

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!