5/28/2010

newww.

Hi Girls. ik heb nieuwe birkenstocks! :) witte met een beetje parelmoer glansje. i like it. gister zowat de hele tijd zitten huilen, omdat ik moe was. en vanwege het afscheid met groep 8 enzo. Ik ben gewoon slecht in afscheid nemen en ik vind het ook helemaal niet leuk! hebben jullie misschien tips ofzo? xx

3 opmerkingen:

 1. Ik heb idd gehoord dat made by erg leuk is!
  misschien leuk om er een keer een post van te maken?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik was ook erg verdrietig met dat afscheid gedoe met groep 8, maar nu ga ik bijna alweer naar de 3e. Pfoee de tijd gaat super snel :D

  kom je ook even bij mij langs :D?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hahaha hoezo nice'r dan die van jou, ik vind die van jou ook leuk hoor :D
  & bedankt voor je lieve reactie :D!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!