5/09/2010

tot zaterdag!

Hee-hoi, ik ga morgen naar denemarken tot zaterdag! in een huisje, want het is daar echt heel koud! op het journaal was het daar laatst kouder dan ijsland! Maar gelukkig mag ik wel shoppen =). & we gaan naar legoland, jeejz. het klinkt heel stom maar misschien is het wel leuk! hoop ik tenminste!! ik wou liever naar tievoli (iloveit) maar dat was te ver weg. we gaan naar arhus & niet naar kopenhagen, arhus is de 1-na-grootste-stad van denenmarken! maar ik moet stoppen ! :( de-doei! xoxo Janine

2 opmerkingen:

  1. Veel plezier in Denemarken. Btw, onze namen rijmen opelkaar! :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ik ben ook naar legoland geweest!
    het is niet kinder achtig hoor, er zijn hele leuke actracties

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!