5/21/2010

ziek.

Vandaag was de laatste dag van de feestweek op school. 'S ochtends was ik al verkouden, wat ik dus echt haat! Want ik ben supervaak verkouden. We gingen met z'n allen een kerkdienst doen. Groep 8 moest de kleutertjes ophalen. Ik moest dus lopen met 2 kleuters. Alleen; ze waren hyper! Jeej, niet dus. Ik had al een beetje buikpijn. In de kerk kreeg ik echt erge buikpijn, ik viel bijna flauw. Na de dienst ging ik direct naar mijn lerares en zei dat ik buikpijn had. Ik kreeg een snoepje (jeej.) want ik was helemaal wit. Onze klas zou vandaag naar Corpus gaan, maar ik kon dus niet mee. :( ik ging naar huis. eerst 2 uur ofzoiets in m'n bed gelegen... Nu voel ik me al beter! =). morgen kan ik hopelijk naar een feestje van een vriendin! Chocoladeparty! xoxo Janine (btw: ik was niet ongesteld. && mijn moeder zegt dat het komt doordat ik te weinig ijzer binnen krijg. )

2 opmerkingen:

  1. fijn dat je je beter voelt! veel plezier @ the chocolatparty :]
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gelukkig dat het weer wat beter gaat, en veel plezier morgen!

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!