6/06/2010

hey soul sisterrrrr.

heeeeey heeeeey! Ik heb een tijdje niet gepost omdat ik géén idee had waar het kabeltje van de fotocamera was, dus ik kon geen foto's uppen. Btw: ik weet nog steeds niet waar dat kabeltje is! :P zometeen maar weer even zoeken. Dus ik post bij deze post wel een oude foto. Gister naar de stad geweest, 1 jurkje en stof gekocht. Het jurkje is van de h&m en foto's komen dus! Het stofje, daar heb ik vandaag een taille-rokje van gemaakt, en ik vind het erg leuk geworden! daar komen dus ook foto's van. Morgen schoolfoto's.. eindelijk! normaal in het begin van het schooljaar. oops, die foto is wel heel oud xD. van een halfjaar geleden ofzo. ik ben de rechter. naast mij zijn mijn schatjess! xoxo Janine.

1 opmerking:

  1. dankje voor je reactie ! :D
    Ik gebruik nooit patronen omdat ik gewoon niks van die dingen snap. Als ik een idee heb teken ik het eerst op een blaadje en dan ga ik gewoon stof knippen ;)

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!