6/20/2010

nieuw uiterlijk.

Heei, ik heb m'n blog even een nieuw uiterlijk gegeven! I like it. Vrijdag vierde m'n vriendin haar verjaardag, we gingen armbandjes maken. Die van mij is heel leuk geworden. ik heb even een foto met m'n webcam gemaakt, nu kan je hem zien. Gister gewoon een beetje tv gekeken, op de laptop gezeten.. je weet wel, een luie zaterdag. Vandaag ook niet veel gedaan.. gewoon een lekker lui weekend. >xoxo Janine. ps. wat vinden jullie van m'n blog & armbandje?

5 opmerkingen:

 1. mooi arbandje!

  uh ik weet even niet hoe dat plaatsje heet, maar ik weet bijna zeker dat je het niet kent.

  het ligt vlak bij middelburg

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ja ik zit in group aight!
  best laag eigenlijk hihihih

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja klopt!
  maar de agenda is het dubbel en dwars waard !

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!