7/29/2010

dynamite.

Hee! ik ben weer terug, maar dat ben ik al een week! =) Dus vanaf nu weer postst! Ik heb al veel nieuwe schoolspullen gekocht, en morgen is m'n agenda klaar! Ik heb een foto agenda besteld, op internet. Het is een agenda van de hema. Dus met m'n eigen foto's ! like it! Verder allemaal schriften enzo gekocht, ook van de hema, met allemaal leuke bloemetjes. Foto's komen morgen denk ik, dan ga ik vandaag even foto's maken =) 2 nachten gelogeerd met m'n nicht =). Lekkere smoothie gemaakt, met de katjes geknuffeld enzo. & Daarna kwam m'n andere nicht hierheen, dus geshopt, genaaid & gelogeerd met haar. Voor morgen afgesproken met een vriendin, ze heeft haar kamer veranderd, dus dat wou ik wel even zien! =) en we gaan ook nog naar de stad, even kijken voor schooltassen. Nu ga ik nog even bloggen! xoxo Janine.

2 opmerkingen:

 1. hier wat winkeltjes waar ik ben geweest.

  kitsch kitchen: Rozengracht 8-12
  Espisode (vintage):waterloopplein 1 en Berenstraat 1
  Lush: kalverstaat en Leidsestraat
  En in de Haarlemmerstraat zit ook een heel leuk winkeltje weet alleen niet meer hoe dat heet.
  De 9 straatjes zijn ook leuk (vooral als je van vintage houdt)
  Ik wilde eerst ook nog naar de Blond-Amsterdam winkel maar die is lopend iets te ver. Dus als je met de fiets bent kun je nog op zoek naar andere leuke winkeltjes.

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!