8/17/2010

Sewing,

Hee! Gister ging ik met friends naar de stad. Eerst gingen we foto's maken enzo, en daarna daar heen. Ik heb nieuwe schoenen voor gym gekocht & een ijsje :). Ook heb ik de spiekpen opgehaald bij de hema, hij is best chill! Ik ga hem niet gebruiken op school hoor, ze weten natuurlijk gelijk dat dat dé spiekpen is. XD Vandaag ging ik naar winkels met mijn moeder, zoals de kwantum, karwei, appie &zo. Bij de kwantum zag ik leuke lijstjes, met allemaal naaispulletjes erin geplakt enzo. Dus ik dacht, hmm.. misschien kan ik dat zelf maken! En dat is dus was ik vandaag heb gedaan :). Willen jullie hier een diy-post over? Dat leek me wel leuk! Maar hier is alvast het resultaat:

1 opmerking:

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!