9/16/2010

maroon 5.

Komt naar NL! ik ontdekte het gister en ik was echt zoooo blij. De kaartverkoop start morgen, nu maar hopen dat het niet zo snel is uitverkocht van ik ben nu een beetje blut. Ik ben wel bijna jarig... ik zou ook een kaartje aan mijn ouders kunnen vragen. ^^ Verder.... ik heb echt een hele leuke jas gezien in het v&d krantje; van Jane Norman. Dat merk is zoooo leuk! Okee, er zijn dingen daar die echt heel lelijk zijn maar andere dingen zijn geweldig! Verder moet ik nog nieuwe laarzen... ik zie nergens leuke.... iemand leuke gezien ? ^^ xx Janine

1 opmerking:

  1. Jane norman is inderdaad echt een leuk merk. (:
    Ik heb geen patroon van dat rokje, helaas, ik heb de maten enzo samen met mijn moeder uitgevogeld. (; het is niet heel erg moeilijk, maar ik kan het niet zo uitleggen via de computer.

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!