10/29/2010

thank you, you lovely ten followers.

jeej, ik heb 10 followers! dankjulliewel (: Ik post de laatste tijd niet heel veel, want ik heb bijna pww. En dat is niet heel bijzonder. Maar ik in pww heb ik vast wel tijd om foto's te maken of een inspiratie post. Morgen gaan ik beginnen aan m'n 2e taillerokje. ( diy van my view on today's fashion. ) vanavond: PARTY. :)
picture: duitsland 2009.

3 opmerkingen:

 1. Veel plezier met je feest, en succes met je pww!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. gefeliciteerd, veel plezier met je feestje, en heel veel succes met die toetsen!
  liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. veel plezier met je feestje & je hebt een leuke blog! (:
  xxxx

  afterFANTASIES.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!