11/03/2010

i see my name in shining lights,

hi. De pww gaat nog best goed geloof ik. Ik moet nu nog 4 pw's. wish me luck, haha. Vanavond naar dansen en daarna weer leren, leren, leren. zucht. daarnet kwam er een vriendin van mijn zusje en ze was d'r tas vergeten, dus fietste ze terug. Belde ze hier aan helemaal huilend enzo: 'ik ben m'n tas vergeten. gelukkig is ie hier anders kreeg ik straf van m'n moeder en dat doet pijn.'' ik schrok daar best van want eigenlijk is dat gewoon kindermishandeling toch? how was your day? xoxo janine.

3 opmerkingen:

 1. wow, dat zo'n meisje dat zegt! bestwel shokerend vind ik.. :O

  alvast succes met je pw's ! (:


  mijn dag? niet bijzonder ;p.
  gisteravond? drama. De stroom was uitgevallen, hahah. We hebben anderhalf uur zonder stroom gezeten, huiswerk gemaakt bij waxinelichtje enzo..

  xxx'

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow ja, dat is moeilijk wat je dan met die vriendin moet doen. Nog succes met je laatste proefwerken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. janinepien :)
  succes met je toetsen enzo!

  liefs!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!