12/21/2010

just watching at you...

Hoi! pfft, ik heb echt bijna niks meer om over te posten! Mijn outfits zijn de laatste tijd echt saai, want het is gewoon koud buiten en ik heb niet veel warms... en ik haat broeken. (ookal heb ik er vijf ofzo.) Gister ging ik met vriendinnen naar de stad, dat was heel gezellig! Ik heb een nieuw riempje en twee onderbroeken (XD) gekocht. (alles van pieces) Ik maak zometeen even foto's van het riempje. Morgen ga ik naar Leidschenhage of gewoon naar Leiden. Mijn moeder gaat mee, dus kan ik wat nieuwe vesten ofzo kopen. oja, de foto hieronder ga ik op een topje strijken met transferpapier. (: Bye xx.

5 opmerkingen:

 1. superlief !

  -ik wil zoiets ook binnenkort gaan doen hihi,
  waar haal jij je plaatjes vandaan ?

  x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk plaatje! En het is nu ook echt weer om gewoon binnen te hangen!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dankje! Veel plezier morgen. Ben ook benieuwd hoe dat t-shirt wordt :D.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. that picture is so cute!

  jadepurplebrown.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!