12/18/2010

love comes and love goes, but never give up

hoihoi, ik loop al de hele dag door het huis met sloffen en ik heb tot half 4 in m'n pyjama gezeten, maar dat maakt niet uit, want het is vakantie! Jeej-jeej-jeej! Even niet meer nadenken over school en lekker uitslapen, afspreken met vriendinnen en weer tijd om te naaien! Ik moet namelijk nog eventjes een jurk maken voor het nieuwjaarsgala.. hihi. Maargoed, wat gaan jullie doen?

4 opmerkingen:

 1. leuke kerstboom janine!

  liefs,
  http://lisanne95.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha, ja hè, ik heb er ook niets voor niets al 4 van gemaakt. :P
  Oja, ik zou je nog linken in mijn blog! Zal het binnenkort doen! (:

  BeantwoordenVerwijderen
 3. leuk :) wildchild heb ik al gezien haha, idd een leuke film! leuk om met veel vriendinnen te kijken!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!