12/10/2010

turn around and run away.

Vandaag had ik maar 1,5 uur school! Alle leraren die we moesten hebben waren ziek, dus toen kwam er een andere leraar en vielen er 4 uur uit! Morgen ga ik waarschijnlijk naar de primark in Hoofddorp! echt heel veel zin in! De laatste check ik de hele tijd de hyves enzo! dus ik hoop echt dat ik morgen ga! xx

1 opmerking:

  1. Wow, jaloers op vroeg vrij zijn én misschien naar de primark gaan! Ik wil ook naar de primark. x)

    En over mijn kamer, dat valt heel erg tegen, ik vind mijn kamer echt niet leuk. :P De muren zijn gewoon wit, en boekenplanken, spiegel etc zijn knalroze, heb er echt zo spijt van dat ik het ooit knalroze heb geverfd, Het enige wat ik wel echt leuk vind aan mijn kamer is mijn dekbed. ;D

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!