12/02/2010

warm your hands.

hoi! er ligt hier nu al een paar dagen sneeuw! ik vind het niet echt geweldig ofzo... maar outfit foto's in de sneeuw is wel leuk! alleen 's ochtends is het zó koud... en glibberig... deze week is best wel druk! veel huiswerk en bijna sinterklaas! dus surprise's maken enzo. Ik heb samen met een vriendin 2 andere meisjes getrokken. we hebben een kikker voor hun gemaakt, want hun zijn verslááfd aan die snoepjes. Morgen sinterklaas op school! Dat is dan iets dat wel leuk is aan school... ;p gisteravond deden we het dobbelspel op dansen. Ik had een spaarvarkentje en een vogue doucegel gewonnen. Daarnet was mijn raam zelf dichtgevroren! hieronder foto's van mijn nieuwe hakken & het spaarpotje! xoxo Janine ps. wat vinden jullie van mijn nieuwe header?

1 opmerking:

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!