2/26/2011

i amsterdam

gister was ik in Amsterdam, 't was echt super! We gingen met de trein. Eerst gingen we shoppen, toen eten bij de macdonalds en toen naar het Anne Frank Huis. Ik dacht echt dat dat huis best saai was, maar het was helemaal niet saai! Binnenkort ga ik maar eens beginnen aan haar boek, haha. Ohja, ik heb een nieuw rokje van de NewYorker. Ik weet nog steeds niet of het een taille of gewoon rokje is, maar dat boeit niet! Lots of Love, Janine.

4 opmerkingen:

  1. Leuk rokje! Ziet eruit alsof het lager hoort dan de taille en hoger dan gewoon, zegmaar ;p

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk rokje! en ik denk dat het een soort h&m 5 euro rokje is...
    en ik wil ook graag nog een keer naar het Anne Frank huis!

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!