3/12/2011

follow me down and here me say, woah these are the golden days

hoi! vandaag was ik naar de stad met m'n moeder. het was super lekker weer! ik heb een wit vestje, 2 rokjes en 2 topjes gekocht. binnenkort foto's daarvan! nu even uitleg bij de andere foto's.

Links: de oude camera van m'n vader! Hij doet het nog, ik moet alleen een rolletje kopen + nieuwe batterij. Ik weet niet of ik hem ga gebruiken, maar hij staat wel leuk in m'n kast. Rechts zie je een paar tijdschriften
Mijn uilenringen! de linker is van de h&m en de rechter heb ik deze week gekocht bij de action. m'n moeder vindt het op een monster lijken. Maar als je van een andere kant kijkt zie je er een draak in. best grappig.
Liefs, Janine. ♥
krystl - golden days.

3 opmerkingen:

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!