3/13/2011

outfit 13032011

top - jeans centre / skirt - lady sting / jacket - h&m / cardigan - primark / earrings - six / legging - action / sunglasses - primark / shoes - v&d.
hoi! vandaag ben ik naar de stoffenmarkt geweest met m'n moeder en ik heb 4 nieuwe stofjes gekocht. 2 bloemetjes, kant (yesss, eindelijk!) & een roze met kleine hartjes erop. Binnenkort foto's! Toen ik terug was ging ik met m'n zusje foto's maken, zoals je ziet. daarna ging ik naar de verjaardag van m'n neefje. dit weekend was lekker vol! Vind ik eigenlijk veel leuker, anders ben ik de hele dag m'n kamer aan het opruimen enzo. oh en sorry dat de foto's best wel bewerkt zijn, maar ik gebruik ze ook @ hyves.
Liefs, Janine. ♥

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!