5/13/2011

friday the 13th

Ik ben echt heel orgineel met de titel, maargoed. Deze week ging bestwel snel, naar Breda gaan ging helaas niet door. Volgende keer beter! Vanavond zoek ik naar leuke blogs, eet popcorn en bewerk foto's. Lekker simpel. Ohja, op de eerste foto zie je mijn outfit van maandag (lekker snel, haha!). Liefs!

2 opmerkingen:

  1. leuke outfit en die popcorn ziet er lekker uit!
    ah, dankjewel! (: haha, ja, mijn post was eerst verwijderd door die bloggerstoring, blogger heeft hem er wel zelf weer opgezet maar alle comments zijn wel weg. nouja, niet dat ik dat echt súper erg vind ofzo. ;p

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk topje, lekker zomers, ik ga je volgen! :)

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!