5/01/2011

the good life.

Eindelijk vakantie! Gister koninginnedag gevierd en dingetjes verkocht. Om 6 uur opstaan, ugh. Gelukkig wel veel verkocht! Vandaag een beetje uitrusten, tas inpakken. Met uitrusten bedoel ik: Op de nieuwe ligstoel liggen met een tijdschrift, zonnebril op, muziek luisteren en zonnen. Morgen ga ik op vakantie, dus ik ga nu even een paar automatische berichten maken! Liefs!

6 opmerkingen:

 1. Wauw, mooie ring!

  ps. ik ga morgen ook op vakantie ;)
  pps. veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Veel plezier op vakantie lieve Janine!
  En die ring heb ik ook, hihi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke ring en een fijne vakantie!

  xo,

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel leuke blog heb je, ik volg je!
  En die ring is echt awesome! ♥
  Veel plezier op vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. leuke ring en maak er een fijne vakantie van !

  ps: giveaway op onze blog

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke ring! Fijne vakantie :D Je hebt echt een leuke blog, ik volg je ^^

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!