5/19/2011

i'm taking the high road

Hai! Weer eens even een post van mij. Een week geleden had ik een cropped top gemaakt van een oud van m'n moeder. Hij is best goed gelukt. Ik weet niet of ik er een diy van ga maken, dus roep maar als je wilt! Sorry dat de eerste foto een beetje wazig is, maar dit was de beste. Hmmm, zomer komt eraan! Binnenkort, nouja het is wat je binnenkort noemt, ga ik met een vriendin naar de primark. Volgens mij gaan we echt de hele tassen afdeling leegroven, sorry primark! Helaas was naar Breda gaan niet doorgegaan, nu ga ik met hemelvaart (samen met m'n broertje). Liefs!

7 opmerkingen:

 1. Wow, leuk gedaan, en je ketting vind ik ook super!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Met je broertje naar de Primark, lachen :D!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk zeg!

  En ik had je een priv├ębericht op hyves gestuurd, zou je willen kijken? :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leeuke foto's en mooi outfit. xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. super leuke post!
  En wat een leuke blog:D
  xxx

  www.fashionapp.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!