5/26/2011

jurkjes, jurkjes, jurkjes!

dressrepublic.nl is een webshop met, zoals de titel al zegt, jurkjes! Maar daarnaast verkopen ze ook blazers, vestjes, accessoires, en meer. De webshop heeft zeker een paar jurkjes die ik wel zou willen hebben. Maar, ik heb speciaal voor jullie een actie met dressrepublic.nl !
Als je de code janine30 invult bij je bestelling van een jurkje, of zelfs meerdere, krijg je 30% korting én een klein cadeautje bij je bestelling! De code is geldig tot en met 30 juni 2011. Veel plezier met je aankoop(jes)!
Wat vinden jullie van dressrepublic.nl ?

2 opmerkingen:

 1. leuke actie! Ik ga gelijk even kijken
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super vet van die actie!!
  Ik ga nu gelijk op de site kijken of er iets leuks voor mij bij zit :)
  Ik ben benieuwd wat het kleine cadeautje is.... :P

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!