6/27/2011

Just shoot for the stars, if it feels right.

Alweer een jurkje! Het zijn oude foto's, want het was echt heel heet vandaag en ik had niet veel tijd. Gelukkig ging ik zwemmen. Daarnet nog even wat folders bezorgd, ik ben halverwege gestopt want het was echt té heet. Morgen schijnt het iets minder warm te worden. Ik ga gezellig met een vriendin eventjes de stad in. Ik moet nog een cadeautje en het is overal uitverkoop, misschien is er nog wat leuks! Liefs, Janine.

dress - selfmade / flipflops - primark / headband - nature (:

6 opmerkingen:

 1. Erg leuk jurkje! Knap dat je het zelf hebt gemaakt (:

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw wat heb jij een mooie blog zeg wauwie.
  Ik volg jou zeker weten. En ik zou het leuk vinden als jij mij ook terug volgt (:

  Melissasglamourworld.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Echt een super schattig jurkje! Heb je mijn mailtje op hotmail al gelezen over de give-away? x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Supergaaf dat je zelf z'n leuk jurkje kan maken!
  Ik vind je blog trouwens leuk dus je hebt er een volger bij ;)

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!