6/24/2011

vans

Ik kan zo twintig mensen opnoemen die ze hebben, Vans. Ik vind ze zelf ook heel leuk! Nou, ongeveer een maand geleden was ik van plan ze te gaan kopen. Ik ging naar de winkel samen met m'n moeder. Daar zag ik ze: de perfecte schoenen! Ik vroeg aan de verkoper of ze nog in mijn maat waren. Nee, zei hij toen heel chagrijnig. Nou dan niet. Volgende winkel: Nee, mijn maat was helemaal uitverkocht! Na 4 winkels had ik het wel gehad en  kocht ik all stars. Maar nogsteeds vind ik ze leuk, ookal loopt iedereen ermee. Ik vind ze het leukst staan met een zwarte panty, het vijf euro rokje van de h&m en een topje die je in je rokje doet, alleen nog een riempje en klaar! Heb jij Vans? 


14 opmerkingen:

 1. Jammer dat iedereen ze al heeft, maar toch zijn ze wel gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja ik vind ze inderdaad heel leuk! welke allstars heb je? :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. oh ik vind t verschrikkelijk dat iedereen ze heeft
  4 jaar geleden vond iedereen mijn vans lelijk/skaterschoenen/jongensschoenen

  en nu dragen die mensen die dat vonden ze allemaal
  k vind t maar meeloop gedrag haha

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb look-a-like vans :P Kvind ze vooral lekker lopen en ze staan wel leuk onder m'n jeans :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nee ik heb geen Vans, wel hoge allstars. Binnenkort ga ik lage zwarte allstars kopen, net zoals de jouwe! Hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ja ik heb er een paar alleen ik draag ze niet echt heel vaak. Leuke post. x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb ze ook!
  Ze zitten heel erg lekker, alleen ik draag ze eigenlijk nooit meer. Geen idee waarom, haha 8)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het is heel jammer dat iedereen het al heeft, Vans was namelijk altijd wel voor een bepaalde doelgroep. Jammer dat sinds 1 iemand ze draagt nu al die tutjes ze ook dragen.

  Maar leuke Vans heb je! Ik heb zelf een paar zwarte een paar roze en een vans bootschoentje in het rood.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. haha stoere foto! Leuke blog heb je!
  http://maffionista.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik heb ze ook, pas geleden gekocht!
  Ik kreeg er blaren van, maar ze lopen heel fijn en zijn echt bijna met alles te combineren

  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 11. ik heb een soort nep vans met panterprint
  Maar die draag ik eigenlijk nooit, ik ben meer een hakkenmeisje:)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik heb ook vans jup, alleen vind ik het wel jammer dat je het nu zooo vaak ziet. Ik wil nu lage all stars of Vans in een kleur die je niet vaak ziet. Sowieso is het leuk met een maillot of panty onder een rokje ja!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik heb ook Vans, zwarte! Ze zijn echt nog maar heel weinig verkrijgbaar in winkels, omdat ze snel uitverkocht zijn. Ik draag ze niet heel vaak, omdat ik ze niet overal bij vind passen, maar ze lopen wel super fijn en ben blij dat ik ze heb ook draag bijna iedereen ze tegenwoordig..!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!