6/26/2011

We were always just that close.

Het is jurkjes weer! Vandaag heb ik niet zoveel gedaan, gister was ik naar een verjaardag. Dat was heel gezellig. De foto's heeft m'n broertje gemaakt. We zijn naar een nieuw parkje gegaan, ik was wel benieuwd hoe het er uit zag.  Morgen ga ik lekker zwemmen! Liefs, Janine.dress - primark / flipflops - primark

5 opmerkingen:

 1. Wat een lief jurkje!!

  Ik reageer anoniem, want reactie's plaatsen met mijn eigen account lukt nog steeds niet..
  Lots of love, Nanne
  http://fashiablee.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Omg ik ben jaloers op jou haar hey!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah, wat een leuk jurkje!
  En je haar is echt super!

  xo,

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik vind je haar zo leuk! :D
  En mooi jurkje!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!