6/15/2011

We're half!

hoihoi. Yeah, ik ben nu halverwege mijn toetsweek! Morgen heb ik frans en geschiedenis en vrijdag nederlands en aardrijkskunde. verder beleef ik niet zo héél veel. Wel ga ik volgende week donderdag met een vriendin naar de primark en heb ik volgende week een schoolfeest. Het thema is Blacklight Jungle.. En ik heb geen idee wat ik aan ga doen, omdat ik niet van panterprintjes enzo houd. Iemand een idee? Liefs, Janine. ps. Nog maar 4 dagen om mee te doen aan mijn giveaway!
foto van tumblr.

6 opmerkingen:

 1. Succes! Wij hebben over 2 weken toetsweek :(

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Primark is echt heel leuk! mmm moeilijk thema als je niet van tijgerprint houd haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nog succes met je proefwerk week ! Hmmm, ik hou zelf ook niet echt van tijgerprint. Misschien dat je iets met zwart en katten oortjes van de H&M? Haha, heb géééén idee !xoxoox

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie header heb jij, zeg!
  succes nog met je laatste toetsen en veel plezier volgende week :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ga als boom?
  of die iets bijzonders met het blacklight (neon kleren of blacklightsmink?)

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!