7/18/2011

I love tags!

Hoi! Ik ben inmiddels al terug van vakantie omdat het met bakken uit de hemel regende! Gelukkig was mijn vakantie super! Binnenkort post ik de foto's, aankopen enzo. Maar eerst: een tag! Ik houd echt van tags, ze zijn perfect als je niets weet om te posten. Lisanne heeft ook altijd leuke tags en die geeft ze aan iedereen, dus laat ik er ook maar eentje doen. Dus als je meer wilt weten over mij & wilt weten of ik de tag aan jou doorgeef, klik dan snel op read more!

Favoriete kleur?
Dat verschilt per dag! Het ligt er gewoon aan hoe ik me voel. Vandaag is dat (licht) roze, maar morgen misschien wel mintgroen! Ik houd wel heel erg van pastel kleurtjes. Die vind ik echt heel lief en schattig.






































Favoriete huisdier?
Ik heb zelf 3 konijnen, die echt super lief zijn. Dus mijn favoriete huisdier is een konijn!


































Favoriete nummer?
Moves like Jagger - Maroon 5 ft. Christina Aguilera, een heerlijk zomer nummer! 








































Welk parfum draag je? 
Ik heb niet veel parfum, maar Miss Dior Cherie staat bovenaan mijn verlanglijstje! 










































Is er iets dat je altijd draagt en echt bij je past?
Hmmm, Jurkjes!




































Wat is je passie? 
Zingen, dansen, kleding naaien...














Dit is niet de hele tag, maar een groot deel ervan. Ik geef deze tag aan iedereen die hem wil!

















1 opmerking:

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!