7/12/2011

Kokos in je haar?

Ik heb best wel pluizig haar, ik heb er al heel veel tegen geprobeerd. Laatst zei m'n moeder dat een conditioner met kokos erin goed helpt. Op naar de Kruidvat dus! Ik kocht een potje en gisteravond ging ik het uitproberen. Ik vind het echt super lekker ruiken. Maargoed, nu even over het resultaat. Omdat ik 's avonds ging douchen wist ik niet of het werkte. Vanochtend werd ik wakker, ik rende serieus naar de spiegel! Taaadaaaaaaa, het had niet geholpen... Wat nu met mijn haar?! Misschien moet ik het eens 's ochtends proberen...

6 opmerkingen:

 1. Handige tip :)

  PS. Doe je al mee aan mijn winacties?
  http://girlsmakefashion.blogspot.com/p/zomer-winmaand.html

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik hou van kokos <3 maar ik heb niet het gevoel dat het echt voor mijn haar helpt xd

  BeantwoordenVerwijderen
 3. kokoss! leuke post!
  Ik hou van kokos:
  shampoo
  ijs
  scrub
  en die optimel drink waar kokos in zit. haha : )
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb ook shampoo waar cocos in zit. Dat is alleen niet van de Kruidvat. Het komt bij de kapper vandaan, merk ben ik even kwijt. Dat werkt wel altijd bij mij.
  Liefs, Swaen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik gebruik ook Cocos shampoo, bij mij is me haar zachter en is het niet meer zo beschadigt. Maar mijn haar pluist nog steeds xD (Het pluist wel minder)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wonderful blog

  Visit: http://trendybutterfly.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!