7/26/2011

Style

Hi! Ik denk erover om mijn blog in 't Engels te doen. What do you think? Ik heb ook even een poll geplaatst, daar kun je stemmen. Maargoed, dit is mijn 200ste post en ik heb nu 75 volgers! Jeej, dankjewel!
Vorige week heb ik een nieuwe mobiel gekocht: een blackberry curve. Ik vind 'm heel fijn en hij is heel snel. Ook was ik toen even naar de bieb gegaan voor Style van Lauren Conrad. Normaal is die er niet, maar ik had heel veel geluk. Liefs, Janine.


3 opmerkingen:

 1. Die telefoon wil ik ook, haha. En dat boek van LC wil ik ook graag eens lezen! (:

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh ik wist niet dat ze dat boek ook bij de bieb hebben, ik neem gauw een kijkje bij de bieb bij mij in de buurt!
  Ik heb ook een blackberry, is inderdaad heel fijn!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Is dat boek leuk zit steeds te twijfelen of ik hem wel of niet moet nemen

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!