8/29/2011

and i need you now...

Het is echt heel koud, vind ik! Haha, ik overdrijf wel, maar toch.. voor de zomer. School is weer begonnen (donderdag al) en de leraren geven ons huiswerk op alsof het een wet is ofzo. Dus ik heb het druk met huiswerk en morgen moet ik ook nog folders bezorgen, hopelijk is het minder koud!
Gister ging ik naar een verjaardag, 't was heel gezellig! En druk, want er waren wel meer dan vijftig mensen in een woonkamer. Blij dat ik boven zat met m'n nichten. Ik ben trouwens opzoek naar wedges, weet iemand een winkel waar ze ze verkopen? Ik heb al veel online shops bekeken, maar ik heb nog niet echt leuke gevonden, helaas. Liefs, Janine.


4 opmerkingen:

 1. Haha, ja ik vindhet ook koud hier! En nety nu ik weer naar school moet zou het deze week weer wat warmer worden!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben ook zo'n koukleum, vreselijk! Ik heb bij de axi schoen verschillende soorten wedges gezien..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ja, het is inderdaad koud! we hebben echt een hele slechte zomer gehad helaas :c x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ohhh het is zo verschrikkelijk koud bah!
  veel succes op school! x

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!