8/18/2011

The hardest thing to do is watch the one you love, love somebody else

Hoi! Ik ben een soort van terug, het was heel leuk! We hebben geshopt, naar het strand geweest en nog veel meer! Dinsdag waren we naar het strand, het was echt heel lekker weer! Ik hoop dat het weer een beetje beter wordt, want mijn vakantie is bijna voorbij... Maandag moet ik alweer boeken ophalen! Voor alle midden-Nederlanders: Veel plezier nog de laatste daagjes! Liefs, Janine. 4 opmerkingen:

 1. wat een geluk dat je mooi weer had! ik had heel slecht weer op vakantie, en leuke foto's! x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, ziet er heel erg leuk uit!
  En er is een giveaway op mijn blog!
  http://fashialert.blogspot.com/2011/08/giveaway-uilenketting-sieradenkistje.html

  Liefs! ♥

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!