8/09/2011

i swear i'm not doing anything

Gister ben ik met een vriendin naar de film geweest, dat was heel leuk! We zijn naar Monte Carlo geweest en wow, wat is dat een leuke film zeg! Morgen ga ik naar een verjaardag van een andere vriendin en gaan we naar de film, HP7.2! Ik heb 'm al gezien, maar het is en blijft gewoon een leuke film dus dat maakt mij niet uit. 's Avonds ga ik met wat andere vriendinnen een film-avondje houden. Iedereen zou een film meenemen, dus iemand nog ideetjes? Ik zat zelf te denken aan Easy A, maar dan moet ik eerst een goede site vinden om die te downloaden. Anyway, op de foto's zie je mijn outfit van gister en een foto die ik gister maakte met een vriendin.

Waarschijnlijk komt mijn nicht volgende week logeren! We gaan shoppen in Hoofddorp, foto's maken, gewoon gezellig kletsen en nog veel meer! Liefs, Janine.

dress - v&d / jacket - jane norman / sunglasses - primark12 opmerkingen:

 1. Super foto's en leuke outfit! Oeh ik wil monte carlo ook wel zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah wat een leuk jurkje, staat je ook prachtig!
  En hele leuke foto's zeg!
  Veel plezier met al je bezigheden haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. dankjewel voor je lieve reactie!
  ik heb al een topic voor de ringen, hier kun je ze zien: http://forum.girlscene.nl/forum.php/Verkoop/Bloemringen_te_koop_3_euro_inclusief/list_messages/204551

  xliefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Schattig jurkje!
  Ik hou een give away!
  http://fabinfrance.blogspot.com/2011/08/give-away.html
  Doe mee en wie weet win je het beauty welnesspakket!
  Liefs, Charlie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. leuke outfit. ik vind dat blauwe jackje wat je er over aan hebt erg leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk jurkje!!! :)

  Ik wil trouwens monte carlo ook nog zien. Misschien moet ik dat morgen maar doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. cute top ^^


  ♥ Lots of love, Lisette ♥
  sweetlisette.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!