8/21/2011

the last day of my summer

Het is zover, vandaag is mijn laatste zomervakantie dag! Ik heb een héle leuke zomervakantie gehad, maar helaas is het een te korte vakantie, vind ik dan. Morgen moet ik m'n boeken ophalen, dinsdag mijn rooster, woensdag heb ik vrij en donderdag begint school dan echt, zucht. In deze post blik ik terug op mijn zomer. Klik snel op read more!


De films die ik deze zomer heb gekeken: Easy A, Monte Carlo, Harry Potter 4 & 7.2, Letters to Julliet, Dear John, Love Actually (ik weet dat 't een kerst film is, maar dat was de enige film die ik mee had genomen op vakantie), Wild Child & The love Guru.


De (grote) steden waar ik ben geweest: Wenen, Praag, Den Haag & Leiden.


En mijn favoriete zomer liedjes: Moves like Jagger, Stereo Hearts, Happiness & Begging on your knees.

Hoe was jouw zomer (tot nu toe) ?


10 opmerkingen:

 1. Leuke post!
  Ik hoef pas over 2 weken weer naar school, ik heb er zin in! Echt gek, haha.

  Het klinkt gek, maar alast veel succes op school!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. leuke post(:
  mijn vakantie was ook leuk.
  de tas is wel best klein, maar net groot genoeg voor een korte school dag, dus ik ga hem vooral denk ik gebruiken voor als ik bijvoorbeeld naar de stad ga

  BeantwoordenVerwijderen
 3. haha, leuk. mijn zomer was geweldig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vond deze post echt leuk om te lezen hihi! en wat een mooie foto's! Succes op school..

  BeantwoordenVerwijderen
 5. oh my, so much fun! gorgeous pics :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. leuke foto's! En idd mijn vakantie heeft ook echt véél te kort geduurt

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wat een leuke post! (;
  Zullen we elkaar volgen ?
  liefs,
  http://agirlwholovesbeauty.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!