8/19/2011

Q&A: The Answers!


Een paar dagen geleden had ik een berichtje geplaatst over een Q&A, en vandaag ga ik jullie vragen beantwoorden! Als je te laat was, kun je me altijd nog een vraag stellen op mijn mail of als reactie. Een Q&A kent iedereen denk ik wel, laten we daarom maar beginnen! Klik snel op read more!


Wat is je favoriete kledingstuk allertijden? 
Pfoe, dit vind ik echt een moeilijke vraag, omdat ik meestal een maand een favoriet heb, en de andere maand weer iets anders. Op dit moment is dat mijn zelfgemaakte jurkje (zie de foto). Ik houd heel erg van jurkjes en deze zit lekker en is lekker zomers!


Hoe oud ben je? 
Ik ben dertien jaar oud en ik word twaalf oktober veertien.

Wat doe je op school?
Na de vakantie ga ik naar 2 gymnasium.

Wat wil je later doen als opleiding en wat wil je later doen als job? 
Eerlijk gezegt heb ik nog geen idee. Ik wil wel graag iets creatiefs doen en iets met mode. Maar verder weet ik het nog niet!

Wil je later kinderen? Zoja: Hoeveel? 
Ik wil later graag kinderen, waarschijnlijk twee of drie.

Wat zou je nooit dragen?
Echt bont. Ik vind het echt heel lelijk ! En ik vind het ook heel zielig.

Hoe kwam je op het idee om te gaan bloggen?
Voordat ik blogde zat ik op imonline. Veel mensen 'verhuisden' naar blogger. Ik vond het toen nog niet zo leuk, maar ik keek eens goed rond op andere blogs en het leek me heel leuk! Toen ben ik een blog gestart, mijn blog heette toen nog viva fashion en ik vond het geweldig. Maar als ik nu terug kijk naar de posts van toen, zijn mijn oude posts echt heel lelijk & embarassing. 


Waar winkel je het liefst?
De primark vind ik een superleuke winkel! Daar ben ik al best vaak geweest, maar de h&m staat toch op nummer één, omdat die ook bij mij in de stad zit (wel drie, jippie!).

Wie/wat inspireren je? 
Films, laatst keek ik Dear John en in vond het een erg mooie en inspirerende film. Ook krijg ik inspiratie van weheartit, andere bloggers en de stad. Vooral hoofdsteden als Parijs, Berlijn, Praag & Wenen.

Met welke blogger(s) zou jij een meeting willen? 

Dit zijn niet alle vragen die jullie hebben gesteld, maar wees gerust: Ik maak binnenkort nog een Q&A!3 opmerkingen:

  1. Ah, leuk om te lezen!
    Ik denk dat ik binnenkort ook maar eens een Question & Answer ga doen!

    Edit: ik zie nu de laatste vraag! Haha, ik zou jou ook wel eens willen meeten! Ik heb alleen geen idee waar je woont, maar ik dacht ergens in het westen! Beh, ik woon in het oosten :(

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!