9/27/2011

bizzy bizzy bizzy
Zoals de titel zegt, ik heb het maar druk, druk druk! Voor morgen heb ik voor alle vakken huiswerk, dus daar heb ik lang aan gezeten en het is nogsteeds niet af! Daarom geen foto's die ik zelf heb gemaakt, maar gewoon van weheartit. Donderdag is het al een stuk rustiger en ga ik 's middags naar dansen. We doen nu popping, dat is een soort robotdansen. Dat is echt heel vet! Ik kan het alleen nog niet zo goed, dus ik moet nog even oefenen. Vrijdag avond de verjaardag van mijn tante, dat wordt leuk! ohja, ik heb trouwens deze schoenen besteld op alysamode.nl, waarschijnlijk komen ze morgen binnen!  Ciao! 

2 opmerkingen:

 1. Cool! Ik ben heel erg van van dansen. En mooie fotoo's!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, ik doe nu ook popping! Gaaf is het hè!
  En wat een mooie schoenen, nu ben ik echt jaloers op je! Laat je me weten of ze van goede kwaliteit zijn als je ze hebt? (nou ja, gewoon of ze bevallen, haha), want ik had op Alysamode ook erg leuke schoenen gezien, maar ik durfde het niet aan omdat het zo goedkoop was weet je wel! Ik dacht dus dat het niet echt goede schoenen zouden zijn!

  En heel veel succes met al je huiswerk!

  Liefs! <3

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!