9/17/2011

don't feel like picking up my phone, so leave a message.

Hoi! Vandaag ging ik met m'n zusje naar Glee in 3D en heb ik folders bezorgd. Glee was heel leuk! Gelukkig is het al weer weekend! Ik had deze week elke dag een toets en het was niet eens toetsweek. Maar ik heb wel goede cijfers terug. Morgen ga ik naar een verjaardag en vanavond ga ik huiswerk maken, jippie. Liefs, Janine. ♥

Oh ja trouwens, wat voor posts vinden jullie het leukst? Want ik wissel de posts nu af, dat is ook wel leuk denk ik.

10 opmerkingen:

 1. haha leuk gedaan die foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik wil ook nog heel graag naar Glee 3D !Leuke foto's! Hmmm ik denk gewoon je outfit post? Ik vind al je posts leuk !xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke foto's!! En ik vindd al je posts leuk (:
  x
  ps; jij was toch heeeel kort mijn mail vriendinn?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Schattige foto's!
  En ik heb geen balkon, het is gewoon een raamdeur zeg maar, je kan er niet uitlopen. Mijn bed staat er niet helemaal tegenaan dus hij kan gewoon nog een stukje open, gebruik hem verder dus alleen voor frisse lucht in mijn kamer haha xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. haha wat leuk!
  had zoiets ook op een site gezien:D

  ik vind zelf outfit posts altijd het leukst :)
  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hahaha! leuke foto's :D
  ik vind al je posts leuk <3
  xoxo"sanne.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. haha ik vind al jouw posts wel leuk! Leuke foto's ook! :)

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!