9/09/2011

little bakery

Wat houd ik toch van het make-up merk Essence. Het is goedkoop, ze hebben leuke producten en ze werken ook nog eens goed (bij mij dan) ! En natuurlijk krijgt Essence een nieuwe collectie. De collectie heet Little Bakery en komt rond oktober/november in de winkel.


Misschien is het wat vroeg, maar het is een collectie voor het 'beschermen' van je handen. De producten hebben een zoet geurtje en helpen dus tegen droge handen. Best veel meisjes hebben er last van, in de winter hebben ze van die droge en ruwe handen. Ik ben ook een van die meisjes en ik ben dus heel blij dat deze collectie er komt. Er zijn 3 verschillende crémes: Vanilla apple pie, Raspberry chocolate cookie & Strawberry cream cupcake. Voor de meisjes die dit allemaal niet nodig hebben is er een leuke (verstelbare) ring!

Wat vind jij van deze collectie?

6 opmerkingen:

 1. Ah wat lief! Gelukkig heb ik nooit echt last van droge handen, maar misschien ga ik het wel kopen.. De ring is heel schattig !xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lijkt me heel lekker ruiken!
  En lieeeve Janine, je bent mijn Blog of the week geworden! Je had maar een foutje :).

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat een leuke verpakking zeg!


  ♥ Lots of love, Lisette ♥
  sweetlisette.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, wat een toffe (mini) collectie, die namen alleen al! Ik vind je blog erg leuk trouwens, ik volg je nu :)
  x

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!