9/24/2011

we go na na na


Mijn aankoopjes van vrijdagavond! Alles is van de primark, haha. Ik weet niet wat het is, maar als ik naar Hoofddorp ga koop ik altijd alleen iets bij de primark. We zijn wel nog langs de New Yorker geweest, en daar heeft mijn moeder een verjaardagscadeautje voor me gekocht, dus jullie zullen op m'n verjaardag zien wat 't is. Als je wilt weten hoe duur het allemaal was, vraag maar! Liefs, Janine.een aanfoto van de jas

13 opmerkingen:

 1. Je hebt leuke dingen gekocht! Zelf ga ik heel vaak naar hoofddorp en kom eigenlijk altijd wel met allemaal tasjes thuis. En volgend jaar komt er ook een Zara, op de plek waar de oude H&M zit ;). Weet niet of je dat een leuke winkel vind?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nice, nice, nice! Ben zelf vooral dol op zulke sjaals...onmisbaar ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat een leuke dingen heb je gekocht!
  ik ben verliefd op die sjaal, hij lijkt me zo warm & fasionable!
  xoxo"Sanne
  www.dairywithoutaname.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw! Die jas is supermooi, en die sjaal ook! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk!! Ik ga 9 oktober eindelijk weer naar de primark. Alleen wel eerst 3 reizen om er te komen :(

  BeantwoordenVerwijderen
 6. leuke foto's <3
  zullen we elkaar gaan volgen?
  ik volg je nu!
  xxx

  www.lifeofberrie.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke spulletjes!
  Denk dat ik ook maar weer naar de Primark moet in de herfstvakantie (:
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Echt hele leuke dingen Janine! En ik wil ook zó graag weer eens naar de Primark, maar het is zo ver weg voor mij, en dan is het alsnog duur omdat de trein zoveel kost! Toch maar eens mijn ouders heel lief aankijken of ze niet een keer een dagje Rotterdam willen doen :'')

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Je ziet er superleuk uit! je hebt echt leuke dingen gekocht!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. wat een mooie jas Janine, ik ga over 2weekjes met school naar Londen, lekker de hele primark leegkopen hihi! HUGS

  http://carolinesfashionaddiction.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!