11/05/2011

brown and blue


Hoi! Gister ben ik even naar de stad geweest met een vriendin want ik moest nog een cadeautje voor een vriendin. Natuurlijk kon ik het niet laten om nog iets anders te kopen. En dat was dit shirtje! Ik draag nooit shirts en heb er ook heel lang geen meer gekocht, maar deze vond ik echt leuk! Verder heb ik ook nog een paar armbandjes gekocht bij de Six, want er was uitverkoop. Voor mijn hele outfit moet je op read more klikken! (Mijn moeder heeft de foto's vanuit een hele rare hoek gemaakt en daarom lijk ik zo klein!)


top - h&m, jeans - new yorker, wedges - alysamode.nl, armbandjes - six & v&d.

22 opmerkingen:

 1. mooi gecombineerd! vind je schoenen ook leuk!x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke dingen! ik vind je nagellak super!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, het staat je echt heel erg leuk Janientje! Dat shirtje had ik ook in mijn handen, maar ik kocht het toch niet omdat ik dacht dat ik niet veel bruin zou gaan dragen! Nu heb ik spijt en wil ik hem toch ook, haha :'')

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke outfit!
  en je hebt echt prachtig haar <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. superleuke outfit! alles mooi&&goed gecombineerd(: &&je bent echt mooi, ;$
  xoxo"sanne www.diarywithoutaname.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Haha klein lijk je niet hoor. Ik vind het shirtje en de schoenen super gecombineerd. XXX

  BeantwoordenVerwijderen
 7. u're so adorable<3
  i am a new fashion blogger from indonesia living in singapore :) i really like your blog. i will really appreciate & it will be an honor to have u as my blog member.

  and of course i will folback!:D also, u can mention me anytime on twitter @tiodang if you want me to check out your latest post & leave a comment ^^ ,please list me on twitter, so i will know u're my follower!! ;)

  i've just recommend your post to google!u can check it! that's what u got if you keep in touch with my blog too!! hope u will do the same ^^
  u can contact me at : cheeringwinda@yahoo.com

  BeantwoordenVerwijderen
 8. hoi janine! ik heb mijn kledingrek van een winkel hier in het dorp, die gingen verbouwen en deden ze dus weg.. misschien kun je rondkijken of er bij jou in de buurt ook winkels aan het verbouwen zijn en het even vragen!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heey Janine :)

  Woow :) Heb je al iets voor het kerstgala?

  xx
  Lianne, waarmee je samen naar huis fietst :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. superleuk! en ik ben verliefd geworden op je schoenen!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!