11/10/2011

i wannabe where you are

Het liedje Not Over You kennen jullie vast wel. Het is een liedje van Gavin DeGraw en laatst is het gehele album  uitgekomen. Het album komt zeker op mijn wishlist! Het album heet Sweeter. Ik ben al een paar jaartjes fan van Gavin en dit album is echt heel goed en leuk! De liedjes hebben gewoon een bepaalde soort sfeer, die ik heel leuk vind. Op het album staan veel vrolijke maar ook gevoelige liedjes. Ja, dit album staat zeker op mijn verlanglijstje!


9 opmerkingen:

 1. Ik kende het liedje nog niet maar hij is erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind dit soort muziek leuk voor op de radio maar ik zou het zelf nooit op mijn ipod zetten, maar ach smaken verschillen :)!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kende Gavin nog helemaal niet! Het liedje lijkt me heel leuk, maar als ik liedjes luister op mijn laptop valt de computer uit, erg irritant. XXX

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik kende hem helemaal niet ;o ik vind het wel leuk, ik luister wel graag rustige muziek.

  mij valt het ook op dat zij gen solo hebben.. louis wel heel even volgens mij maar in andere nummers ook niet..

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!