11/29/2011

overknees

Wat vinden jullie van overknee socks? Dat wil ik wel eens weten. Ik denk dat ieder meisje ze wel een heeft gezien, de sokken die tot net over je knie komen. Meestal combineren meisjes de sokken met een panty en een shortje, jurkje of rokje. Hier wat foto's van combinaties die ik heel leuk vind.


Wat vinden jullie ervan?

10 opmerkingen:

 1. Ik heb zulke lange en die zitte heerlijk onder me spijkerbroek als het koud is:P

  Colourful-Frutsel

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ze kunnen wel mooi zijn, maar ik zou ze zelf niet aantrekken!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. I like it. Maar het is niets voor mij om aan te trekken.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie foto's, ik vind het wel iets hebben, maar ik weet niet of ik het zelf zou aantrekken, misschien als ik het zou combineren net zoals ze op deze foto's doen, maar ik vind het best mooi! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind het er heel erg leuk uit zien, ik denk dat ik het wel aan zou trekken eerlijk gezegt. Ik denk alleen dat je het echt moet durven om deze aan te doen. Want lang niet iedereen vind dit mooi. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb ook laatst over knees gekocht, voor het eerst! Ik was ze al heel lang van plan te kopen, en ein-de-lijk heb ik het gedaan! wat ook heel leuk lijkt: ze een beetje laten afzakken, ziet er heel schattig uit. Leuke blog. Ik follow! x
  http://carolinesfashionaddiction.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind ze echt heel leuk, maar ik heb er denk niet echt de benen voor :) Of ik heb gewoon niet de goede overknees gekocht :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ze staan best leuk! :D
  misschien moet ik dat maar ook eens doen..

  BeantwoordenVerwijderen
 9. ah ik vind dat heeel leuk
  jammer genoeg heb ik niet de benen ervoor :p

  BeantwoordenVerwijderen
 10. ik vind ze heel erg leuk! weet iemand waar ik ze kan kopen?

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!