12/08/2011

another nightmare?

Tsja, mijn blog was al eens verwijderd, gaat GFC nu stoppen! Je hebt het vast wel gelezen op andere blogs, 31 januari gaat 't stoppen. Ik ben heel blij dat ik zoveel volgers heb, maar als GFC gaat stoppen zijn die allemaal weg! Dus, als je mijn blog nog wilt volgen, klik dan op de button hieronder. xoxo


Follow Janine

edit: Ik krijg oppeens allemaal berichtjes dat dit niet waar is en GFC nog gewoon blijft bestaan voor blogger. Ik snap het zelf ook niet helemaal, maar blijkbaar blijft GFC dus nog bestaan! 

9 opmerkingen:

 1. Ik baal ook heel erg dat GFC weggaat :(. Maar ik volgde je ook al op bloglovin' :)
  Als je mij op GFC volgde zou je me dan misschien ook op bloglovin' willen gaan volgen?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik heb je gevolgd! wil je mij ook terug volgen?

  liefss!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik heb je gevolgd wil je me terug volgen via bloglovin:)
  Colourful-frutsel

  BeantwoordenVerwijderen
 4. GFC gaat niet weg als je blog gehost wordt door Blogger hoor. Het is enkel voor blogs op andere platformen dat het niet meer gaat werken, maar je volgers zullen niet verdwijnen en mensen kunnen je nog steeds blijven volgen! xo

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik snap het ook niet meer hoor, maar het is altijd fijn om nog een volger erbij te hebben toch? xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ik volg je nu, volg je mij ook via bloglovin?
  xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik volg je, wil je me terug volgen:)?

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!