12/25/2011

christmas outfit

shoes - converse / dress worn as a top - only / high waisted shorts - h&m / ring - newyorker

Het is weer eens tijd voor een outfitpost dacht ik, dus hier is ie! Let alsjeblieft niet op mijn hoofd want mijn ogen zijn echt raar vandaag, de ene zit half dicht. Vandaag ben ik naar mijn opa en oma gegaan en we hebben daar lekker gegourmet. Ook hebben jullie misschien gezien dat ik mijn layout een beetje veranderd heb, wat vinden jullie ervan? xoxo 6 opmerkingen:

 1. Je ziet er leuk uit zeg! Merry Christmas!

  www.thisoddgirl.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind je all stars leuk! :D Fijne feestdagen x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk zeg! Dat shirtje is echt schattig! Veel liefs <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat shortje is prachtig!
  xoxo
  thisrecklessgirl.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een super leuke blog! (:

  xx jelijn en saskia

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!