12/26/2011

see you Thursday!

Hoi! Vandaag zit ik als het goed is in de auto, op weg naar mijn oom, tante, nicht & neefjes! We gaan daar kerst vieren en ik blijf er tot donderdag. Ik heb eerlijk gezegd geen idee wat we gaan doen, maar in ieder geval shoppen in Rotterdam. Daar heb ik heel veel zin in!
Maar waar deze post dus eigenlijk over gaat is om te zeggen dat ik tot donderdag weinig kan reageren op jullie reacties. Ik kan wel mijn blog bekijken met mijn mobiel, een paar reacties zou ik wel kunnen beantwoorden. Wel komen er een paar automatische posts waarvan onder andere een hele kleine roomtour! Het is niet echt een hele roomtour omdat ik maar een klein stukje laat zien, maar het is wat.  Nou, tot donderdag! Liefs, Janine.


7 opmerkingen:

 1. Heel veel plezier janientje, geniet van Kerstmis met je familie! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel veel plezier! En heb een fijne kerst. Ook veel plezier met het shoppen in Rotterdam, super leuk! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Veel plezier met je familie! Das altijd wel eens leuk in de vakantie!
  xoxo
  thisrecklessgirl.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Veel plezier en ik wacht met plezier op je roomtoourtje haha! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel veel plezier, ben benieuwd naar je roomtour

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Grappig dat je werkt met die automatische berichtjes,
  dat heb ik nog nooit gedaan!

  Hoop dat je een leuke Tweede Kerstdag hebt!
  &Shoppen in R'dam is altijd goed toch (:

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat leuk dat je Kerst gaat vieren met je familie, veel plezier! Ik ben erg benieuwd naar je roomtour, en een fijne Kerst gewenst!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!