12/14/2011

weheartit wednesday #8

Zoals jullie misschien al weten houd ik van jurkjes en zoals jullie misschien ook al weten vind ik het leuk om zelf kleding te maken. Binnenkort is het weer vakantie en dan heb ik daar weer tijd voor, daarom staat deze weheartit wednesday in het teken van jurkjes! Soms zie ik een heel leuk jurkje en denk ik: die ga ik maken, daarom heb ik gezocht naar inspiratie. Liefs, Janine.


10 opmerkingen:

 1. Superleuke post!
  Ik wil ook ooit een keer een jurkje maken,
  alleen ik moet toch maar eens beginnen met een rokje haha.

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. leuke jurkjes !, xoxo
  mylifeaslotte.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie foto's!
  Ik volg je vanaf nu ;)
  xoxo
  thisrecklessgirl.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Superleuke jurkjes! Ik heb ze allemaal ook zelf geheart vanaf je blog:)

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!