12/23/2011

you are loved

Gister heb ik met een nieuwe cakevorm van de ikea een cake gemaakt. We hadden ook nog wat marsepein en rolfondant liggen dus toen heb ik de cake ook versierd, en dit is 'm geworden! Voor de eerste keer dat ik met marsepein en rolfondant werk vind ik 'm erg goed gelukt. Wat vinden jullie ervan?

11 opmerkingen:

 1. Oeeeh wat leuk! Ziet er heel erg lekker uit, bijna zonde om hem aan te snijden haha! Was ie lekker?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, wat ontzettend mooi gelukt! Ik heb pas geleden ook nog een grote cake gebakken, maar die was niet zo bijzonder mooi; wel lekker :) Maar hele fijne kerstdagen Janientje, want ik ben morgen al weg en dan kan ik je geen fijne kerst meer wensen! Heel veel liefs! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik heb die taartvorm ook! ik vind hem zooo leuk.Deze taart is echt heel goed gelukt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er echt leuk uit, krijg er echt honger van! En voor de eerste keer is ie zeker goed gelukt. Volgens mij hebben wij deze taartvorm ook. Echt leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die is echt ontzettend goed gelukt zeg! Wat leuk ook :-) Brengt me op ideeën hihi :) X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wauw ziet er super lekker uit! Wilde dat ik dat ook kon maken!! hihi..

  Misschien vindt je het leuk om ook even bij mij te kijken..?
  Fijne dagen! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind het echt super leuk! Het ziet er ook heerlijk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hij ziet er echt heerlijk uit! En super leuk zo'n hartjesvorm!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!